Sri Lanka

Varför Sri Lanka?

Utmärkta universitet och engagerade medarbetare med hög arbetsmoral är allt du behöver när det gäller rekrytering eller offshore-projekt.

Ett engelsktalande folk och en kultur som passar våra svenska förväntningar gör Sri Lanka helt perfekt.

Tyvärr så upptäckte inte vi fördelarna med Sri Lanka. Microsoft, Motorola, ABB, Siemens, Bosch och många fler gjorde det före oss. Vi var inte ens det första svenska företaget som upptäckte Sri Lanka. IFS, Atlas Copco, Electrolux, Ericsson, Sandvik och Trelleborg m.fl. är redan etablerade där, men vi är det första företaget på Sri Lanka som erbjuder externa lankesiska ingenjörer på plats i Sverige.

Historien bakom Sri Lanka

Släkten på min mammas sida har sina rötter i Sri Lanka. När min familj var på besök insåg jag att Sri Lanka hade en professionell och växande IT-bransch. Med mitt personliga nätverk i Sri Lanka etablerade vi oss som steg nr. 1 vårt eget utvecklingsteam och som steg nr. 2 en rekryteringsorganisation med inriktning på kvalificerade, erfarna ingenjörer som söker möjligheter att arbeta i Sverige.

Vi är stolta över att kunna presentera en stor mängd sökande som är beredda att med kort varsel täcka ditt behov av IT-utvecklare.

Daniel Hermansson