Vår historia

Detta är vår historia

Förbättrad produktivitet och lönsamhet för våra kunder är målet bakom allt vi gör, oavsett om det är processutveckling, programvara / styrsystem eller tjänster inom utveckling och konstruktion.

Spela videoklipp

Ökad produktivitet är vad produktionsteknik handlar om.

Nästan 30 års erfarenhet

MVV grundades 1990 med produktionsteknik som kärnkompetens.
90-talet fokuserade på en outsourcad produktion, främst driven av en högkostnadssituation i Sverige.

Öka produktiviteten

Åtgärden att sänka kostnaderna genom lägre arbetskostnader är uppenbarligen ett sätt att uppnå ökad lönsamhet. Alternativet är att öka produktiviteten, så att samma inmatning vad gäller material, arbetstid och utrustning ger mer.

Snabbt och effektivt

Arvet från början av 90-talet har aldrig lämnat oss. I allt vi gör kommer vår verksamhet att bidra till ökad produktivitet. Det är lätt att förstå att våra produktionstekniker inom fältet strävar efter kontinuerlig förbättring av produktiviteten hos våra kunder, vi låter produktivitetsbegreppet vara vår ledande princip i allt. Våra rekryteringsprocesser måste vara snabba, effektiva och korrekta.
Våra produkter ska vara enkla, effektiva och kostnadseffektiva.
Våra utbildningar fokuserar på produktivitet och själva utbildningen utförs med optimalt innehåll så att studenten lär sig snabbt och effektivt.

Lite snack och mycket verkstad

Som kund hos oss kommer du att märka vårt fokus på produktivitet. Under lång tid var vårt mantra ”lite snack och mycket verkstad”. Så förvänta dig inte någon lång förklaring av vår briljans. Använd oss och få resultat.